Posted on

Koulutuksen tarkoituksena on antaa sen suorittaneelle valmiudet toimia yhteiskuntaorientaatio-kurssin kouluttajana.

Koulutus johdattaa osallistujat yhteiskuntaorientaation tavoitteisiin, oppisisältöihin, metodeihin sekä käytännön toteutukseen. Koulutus on suomenkielinen ja se on suunnattu lähtökohtaisesti henkilöille, jotka voivat jatkossa vetää yhteiskuntaorientaatiota omakielisesti maahanmuuttajille (esim. arabian, darin, somalin tai ranskan kielellä).

Koulutuksen vastuullisena suunnittelijana sekä pääkouluttajana toimii Amani Bakri. Tavoitteena on, että koulutukseen haku käynnistyisi kevään 2019 aikana. Koulutus järjestetään Helsingissä lähiopetuksena.

Lisätietoja omakielisten yhteiskuntaorientaation kouluttajien koulutuksesta ja hakumenettelystä:

Kouluttaja Amani Bakri
amani.bakri@pakolaisapu.fi
044 725 3214

Pääkouluttaja Amani Bakri