Posted on

Pakolaisavusta on valmistunut marraskuussa neljä uutta Yhteiskuntaorientaation omakielistä kouluttajaa! Koulutettuja kouluttajia on nyt kaikkiaan 12 ja heidän opetuskieliään ovat: arabia, dari, farsi, tigrinja, amhara, englanti tai ranska.

Mikäli kuntasi tai oppilaitoksesi on kiinnostunut yhteiskuntaorientaatiosta ja kouluttajan palkkaamisesta, voitte tiedustella lisää suunnittelija Heidi Nikulalta, heidi.nikula@pakolaisapu.fi. Välitämme tietoa valmistuneista Yhteiskuntaorientaation kouluttajista!

Mikäli tarve vaatii, kannustamme kokeilemaan rohkeasti myös etäyhteyksin toteutettavaa yhteiskuntaorientaatiota.

Kuvassa uudet Yhteiskuntaorientaation omakieliset kouluttajat ja keskellä pääkouluttaja Amani Bakri

Seuraava kouluttajakoulutus?

Olemme saaneet jonkun verran kyselyitä tulevista kouluttajakoulutuksista. Omakielistä yhteiskuntaorientaatio-kurssikonseptia kehitetään Pakolaisavussa Navigaattori-projektin alaisuudessa, joka päättyy maaliskuussa 2021. Todennäköisesti järjestämme ensi vuoden aikana vielä yhden Yhteiskuntaorientaation omakielisten kouluttajien koulutuksen ja se ajoittuu syys-lokakuulle 2020. Tiedotamme myöhemmin tarkemmista päivämääristä hakuaikoineen!