Posted on

Suomen Pakolaisavun ja Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) Suomen-toimiston yhteishankkeena toteutettu Navigaattori 2.0 -hanke on päättynyt 30.6.2022. Hankkeen toimintakausi oli 1.4.2021-30.6.2022.

Navigaattori 2.0 -hankkeessa muun muassa edelleen kehitettiin Pakolaisavun yhteiskuntaorientaatiokonseptia, koulutettiin uusia yhteiskuntaorientaation kouluttajia sekä toteutettiin kaksi arabiankielistä yhteiskuntaorientaatiota yhdessä yhteistyökuntien ja -opistojen kanssa. Hankkeen rahoittajana toimi EU:n Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto.

Hankerahoituksen päättymisen vuoksi yhteiskuntaorientaatioon liittyvä työ on Pakolaisavussa toistaiseksi tauolla. Pakolaisavussa kuitenkin suunnitellaan uutta hanketta yhteiskuntaorientaation kehittämiseen liittyen. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää.

Lisätietoja: Asiantuntija Heidi Nikula, heidi.nikula@pakolaisapu.fi,  044 742 9205