Posted on

Oletko toiminut yhteiskuntaorientaation kouluttajana tai saatat toimia tulevaisuudessa? Kerro meille ajatuksesi kurssien oppimateriaaliin liittyen!

Suomen Pakolaisavun ja Opetushallituksen kaksivuotisessa hankkeessa päivitetään Pakolaisavun aiemmin tuottama yhteiskuntaorientaation oppimateriaali ja muunnetaan se verkkoalustan muotoon. Hanketta rahoittaa EU:n turvapaikka-, maahanmuutto-, ja kotouttamisrahasto (AMIF).

Kehitystyötä varten haluaisimme nyt kuulla sekä kokemuksia Pakolaisavun tuottaman oppimateriaalin käytöstä yhteiskuntaorientaation kursseilla, että ajatuksia uuteen verkko-oppimateriaaliin liittyen. Siksi pyytäisimme, että vastaat tähän kyselyyn, jos olet aiemmin toiminut kouluttajana yhteiskuntaorientaation kurssilla tai jos arvelet, että saatat toimia kouluttajana tulevaisuudessa. Olemme kiinnostuneita ajatuksistasi riippumatta siitä, onko vetämäsi kurssi ollut Pakolaisavun kurssimallin mukainen vai ei, ja oletko käyttänyt Pakolaisavun aiemmin tuottamaa oppimateriaalia vai et.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 15.10.2023 asti.

Linkki kyselyyn: https://forms.office.com/e/Rr5LhGEUfd.

Syksyn aikana tulemme järjestämään myös työpajoja, joihin kutsumme yhteiskuntaorientaation kouluttajia keskustelemaan tarkemmin oppimateriaalin ja verkkoalustan sisällöstä ja ominaisuuksista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan työpajoihin, ota meihin yhteyttä:

Anni Harmaala, asiantuntija, yhteiskuntaorientaatio, anni.harmaala@pakolaisapu.fi, p. 044 768 9605
Lilli Rasilainen, erityisasiantuntija, Opetushallitus, lilli.rasilainen@oph.fi, p. 0295 331 373