Posted on

Haluamme kuulla yhteiskuntaorientaation kouluttajien ajatuksia oppimateriaalista ja kehitteillä olevan verkkoalustan ominaisuuksista.

Suomen Pakolaisapu ja Opetushallitus päivittävät nyt Pakolaisavun aiemmin tuottaman oppimateriaalin ja muuntavat sen verkkoalustan muotoon. Päivityshanketta rahoittaa EU:n turvapaikka-, maahanmuutto-, ja kotouttamisrahasto (AMIF).

Haluaisimme nyt kuulla yhteiskuntaorientaation kouluttajien omia kokemuksia Pakolaisavun tuottaman oppimateriaalin käytöstä yhteiskuntaorientaation kursseilla ja ajatuksia uuteen verkko-oppimateriaaliin liittyen. Siksi järjestämme kaksi työpajaa yhteiskuntaorientaation kouluttajille.

Työpajat ovat kestoltaan kaksi tuntia ja ne järjestetään etätoteutuksena Microsoft Teamsissä. Työpajojen sisältö on sama, joten riittää, että ilmoittaudut yhteen työpajaan. Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://forms.office.com/e/y0iHEUQRgw

Työpajojen ajat:

  • Torstai 26.10. klo 14-16
  • Keskiviikko 1.11. klo 10-12

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Laita meille viestiä myös, jos haluaisit osallistua työpajaan, mutta et pysty osallistumaan päiväsaikaan. Jos tarvetta ilmenee, voimme mahdollisesti järjestää vielä kolmannen työpajan ilta-aikaan.

Anni Harmaala, asiantuntija, yhteiskuntaorientaatio, anni.harmaala@pakolaisapu.fi, p. 044 768 9605 
Lilli Rasilainen, erityisasiantuntija, Opetushallitus, lilli.rasilainen@oph.fi, p. 0295 331 373