Posted on

Ensimmäiset Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen järjestämät koulutukset ovat Tampereella 24.10.–18.12.2024 ja Helsingissä 8.1.–19.3.2025.

Maksuton koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan monikielisen yhteiskuntaorientaation omakielisinä kouluttajina. Koulutus perehdyttää osallistujat yhteiskuntaorientaation oppisisältöön, tavoitteisiin ja käytännön toteutukseen.

Koulutuksen kesto on 60 tuntia. Siihen sisältyy itsenäistä työskentelyä, ryhmätyöskentelyä, verkkotapaamisia Teamsissä ja viisi lähitapaamista. Koulutukseen sisältyy myös kouluttajana toimimisen harjoittelua. Koulutus on suomenkielinen.

Lisätietoa koulutuksesta, aikatauluista sekä siitä, ketkä voivat hakea koulutukseen on hakuilmoituksessa sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen verkkosivuilla: Tampereen koulutus, Helsingin koulutus.

Hakuaika koulutuksiin päättyy 6.9.2024 (Tampereen koulutus) ja 7.10.2024 (Helsingin koulutus).

Koulutukset järjestää Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen Monikielinen yhteiskuntaorientaatio -hanke, jota rahoittaa EU:n Maahanmuutto-, turvapaikka- ja kotouttamisrahasto. Lue lisää hankkeesta Diakin verkkosivuilta.