Posted on

Tule tutustumaan suomenkieliseen oppimateriaalitekstin luonnokseen Kumppanuusalustalla 16.-29.9.2024 ja kerro mielipiteesi materiaalin sisällöstä. 

Suomen Pakolaisapu ry:n ja Opetushallituksen yhteishanke kehittää monikielisen yhteiskuntaorientaation oppimateriaalia. Yhteiskuntaorientaation uusi verkko-oppimateriaali julkaistaan vuoden 2025 alussa. Tällä hetkellä oppimateriaalista on valmiina laajan tekstiosuuden luonnosversio. Myöhemmin materiaaliin valmistuu vielä tehtäviä, kouluttajan opas ja eri kieliversioita.  

Oppimateriaalitekstin luonnos on luettavissa ja kommentoitavissa Kotoutumisen kumppanuusohjelman Kumppanuusalustalla kahden viikon ajan, 16.-29.9.2024. Materiaali löytyy työtilasta ”Monikielisen yhteiskuntaorientaation uusi oppimateriaali”. 

Huomioithan, että Kumppanuusalustalle täytyy rekisteröityä, ja tunnusten saaminen kestää 1–5 arkipäivää. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, kannattaa luoda ne jo etukäteen ja liittyä jäseneksi työtilaan. Näin pääset lukemaan tekstiä heti, kun se tulee alustalle 16.9. Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät osoitteesta Kumppanuusalustan pikaohjeet | Kotoutuminen Kumppanuusalusta. 

Kysymykset ja lisätietoa oppimateriaalista ja oppimateriaalin kehittämishankkeesta: anni.harmaala@pakolaisapu.fi, lilli.rasilainen@oph.fi 

Euroopan unionin osarahoittama